sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunnuntai 14.10.

Ei kommentteja:
 
Loitsun aamun äänenavaus pihalta rusakkoa pimeässä piti häätää.
Lampsittiin majatien päähän, Loitsu irtosi heti hakuun ja jäimme L kanssa vartoomaan. Hakua 18 min ja ajoa 3min. Jänis jäi hukkaan vaikka L yritti sitä myös hakea.
Siirryttiin tien toiselle puolen. L otti vainun ja johdatti Loitsun perässään. Pari minuuttia ja pojat lähti, ajo meni heti pois päin eikä auttanut kuin vartin päästä lähteä autolle ja perään.Tähän tarkennus: Ajomatka 8.1 ja kokonais ajoa 64, jossa yksi 2min katko. Lopun hukkaselvittelyä ei mukana. Ehdin juuri ajaa tielle ajon eteen, joka kääntyikin tien suuntaisesti. Tunnin kohdalla Loitsu eka kerran hiljeni ja siihen ajo tupehtui. Ajoa johti Loitsu, L sain menokohdasta kiinni. Oli vain joitakin minuutteja jäänyt. Siinä penkalla yritin katsoa ajettavan jälkiä, tosin ei L aja kuin kettua ja jänistä.
Viimein Loitsukin autoon ja köröteltiin uutta metsäautotietä katomaan kun oltiin jo kulmilla(maksoi maltaita). Metso istui heti tien viereisellä kantokaskella. Jotain sentään vastinetta.
Hirviajokin oli aluillaan, joten pois,pois.
Tullessa katsastimme vielä kahden lauantain ajon tarjonneen maaston. Loitsu sai 23 minuuttiin jäniksen ylös, yöjälki alkoi lähes heti siinä silmien alla kun nautiskelin teetä. Tämä ajo taas takkuili kun ajo pyörii, sitä ei Loitsu oikein hallitse, mutta nyt kun virtaa oli kulutettu jo 20 kilsaa, oli selvästi malttia hakea vaikka katkoja tulikin. Kiertelin maastoa nyt paremmin ja on siinä kanavan yli yllätyksekseni siltakin tehty. Pakettipellolla oli paljon jäniksen papanoita, joten siinä on meille alkutalveksi hyvä reeni maasto Loitsulle.
Kolme + on hyvä saldo, päiväkin oli kuiva ja ihanteellinen. Reissussa 7.30- 13.45.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff