sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Mummoilua ( mamoilua)

Ei kommentteja:
 
Kelit ei asetu suotuisaan malliin taas millään. Aie oli saada Sampolle eka kaato, mutta toisin kävi. Eka pyyntipaikka ei tuonut nostoa sitkeästä yrityksestä huolimatta. Maisema oli raakattu ja puupinot odotteli noutoa, jäniksen on nyt sopeuduttava uusiin ympyröihin. Olisipa ollut tiedossa, mutta toisaalta hakuharjoitukset ovat tulevaisuudessa arvokkaita seikkoja koiran työkalupakissa.
Vaihdettiin maastoa, uusi paikka oli niin karppanen, että pika pikaa pois ja kahvin keittoon.
Sampo pyöriskeli vanhoilla tien molemmipuolin olevien jälkien parissa sillä aikaa kun virittelimme kahvitulet. Siitä sitten taimikon puolelle, koira alkoi heti toimittamaan koiran virkaa ja yösyönnöksien kautta jänis nousi. Yhden pienemmän ja yhden isomman lenkin jälkeen jänis hävisi tieheään taimikkoon. Keli oli sen verran karkea, että päätimme ottaa pennun pois. Minun koiran nouto onkin sensuroitu. Vaurioitta selvisi, vaikka puiden alukset oli ikävällä karpalla ja lunta oli määrällisesti yllättävän paksusti.
Zetkan 5.12. pitkäkoe oli ja meni. Keli oli vähintäinkin haastava, kakkosen tulokseen saa olla tyytyväinen, vaikka oisi toivonut sellaista tavallista metsäpäivä- suoritusta, Toivotaan sitä sitten seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff