maanantai 13. helmikuuta 2017

P-Pb koe Iissä ja pari maastoa meiltä...

Ei kommentteja:
 
harmi kun toiset erät jäi ottamatta, olimme varanneet jänikset kaikkiin maastoihin ;)

Zetka oman yhdistyksen kokeessa la 11.2.17 heikoin eväin se reissu tuli tehtyä. Yksi ajettava ja sekin jäi lyhkäiseksi 37 pisteen suoritukseksi. Se nyt siitä.
Su Sampo kävi katsomassa maaston, joka jäi la koekoiran luopumisen vuoksi käymättä. Löytyi, mutta tunnin hakemisen ja välillä ääntä päästelleen sitä pätkittäin ajeli. Toinenkin löytyi eikä sekään kummemmin pysynyt edessä vaan katkonaista haukkua tarjoili. Tänään on +7 astetta ja vesi irti, kova tuuli riepoo räystään alusia. Aika moni oli koiraa juoksuttamassa kun lumi pehmesi, me Sampon kanssa mennään taas huomenna kolmen jäniksen maastoon.
Kikkare sai ankean huollon, jarrusatuloiden vaihto, toinen maahantuonnista ja toinen hajottamolta, kiva kun on niin suosittu malli ettei varaosia tahdo saada. Samaan syssyyn koko kytkinlevyremppa oheisosineen. Ensi syksynä pitää olla kosla iskussa kun kahdella koiralla mennään metsään.
Koppi hanke jäätyi kun kuljetus oli niin suolainen, mutta rikosseuraamuslaitokselta Pelsolta pitää tilata leikkimökki elementit ja lämpöeristää sellainen vielä tarhaan pojille. Saavat sitten valinnanvaraa ja mahtuu joku vierailijakin tarhaan.
Uusia hankkeita ensi kaudeksi jo viritellään:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff