tiistai 21. elokuuta 2018

Kausi ns. polkaistiin käyntiin.

Ei kommentteja:
 
Ma Sampo rallatteli itseltään jalat alta ja äänijänteet vähintään yhtä löysäksi.
Ylösnostoon kannattaa satsata, yöjälki alkoi olla kuivan yön ja kovan tuulen takia osaavien hoteissa. Eka tunti oli kiireinen, laajoja hukkahakulenkkejä, mutta tulostakin tuli. Toinen kulki paremmin, eikä jänis tullut tielle vaan laajensi reittiä uusiin suuntiin.
Kolmatta tuntia mentiin ja siinä kohtaa koiran sain pois. Illalla oli jo ruokakattiloita kolistelemassa. Oiva veto tähän kohti.

Zetka sai lyhyen ajon, mutta heti oli suunta väärään ja tieltä sitten pois.
Uusi päivä kaiken voisi muuttaa, no, kyllä tänään tiistaina aamulla sattui jänis nopeasti taas lähimaastoon. Tämä sitten veteli tietä ja ehti takaisinkin pienen metsälenkin tehtyä ja sinnikkäästi toisella yrityksellä ohitti minut, kun niin oli päättänyt.
Niin oli zetkakin taas päättänyt, että eihän se siitä mennyt ja kunnes oli ajolenkkinsä uudelleen kiertänyt, tuli sitten nöyrästi liki puoleen tunnin hurjalta ja ajeli reippaasti maisemaa käyttävää jänistä sen melkein erän loppuun. Uimahommiin ei varmaan näin kuivana kesänä tarvinnut alkaa, mutta pahalta mudalta koira haisi kun pesulle vein. Ei siinä ykkösen pohjia tullut, vaan treeniähän nämä ovatkin.
Aamuisin 5° pintaan ja nopeasti lämpenee, vaan jos 4.45 koira hakuun ja 7. kotona, niin nopsasti sujui. Täysi erä jäi tosin vartin vajaaksi kun koira tuli sopivasti tien ylitykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff