sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Aina ei saalista

Ei kommentteja:
 
Mahtava -3 ilma. Aamulla   Loitsu sai aloituksen, jänis löytyi ja pienen lenkin päätteeksi salaperäisesti häipyi, jopa passittajan edestä. Varovainen jänis.
Lalli siirrettiin vähän kauemmaksi tiestä. Kovin kauaa ei haeskelua kestänyt. Nyt oli sitten sellainen jänis edessä että otti etäisyyttä koiraan paljon, eikä silti virannellut vaan paahtoi menemään. Kaukaa saatiin tätäkin jänistä katsella. Nuotioinnin jälkeen siirryimme taas kokeilemaan, josko nyt tekisi parempaa tuttavuutta ja niinhän siinä tapahtui. Passiin kurvaili, mutta parillakaan pamauksella ei jäänyt kuin karvoja hangelle. Tiedossa on tämä talvikarvan läpäisemättömyys ja loppukauden viisaat vipeltäjät
Lalli terhakkaana pisteli sen 30km ja taiteili samoja polkuja käyttävän jäniksen perässä ihan ok. Jänis kyllä viiletti aika paljon meidän jahtialueen rajamailla ja luvatkin loppui välillä. !!
Loitsu lopetti päivän nostamalla päivän kolmannen, ajelikin sitä, mutta lopulta ajo meni aiemmin ajetulle alueelle, jonne kyllä hukka syntyi satavarmasti, niin täynnä se jälkä jo oli. Yhteensä pojat kulki 50 km.
                                                              Lallin ajo
Tammik. 26. Kiitos  jahtipäivästä S:lle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff