tiistai 3. tammikuuta 2017

Ei oo mukavaa..

Ei kommentteja:
 
Zetka, joka normaalisti osaa odottaa sivussa kun päästelen koiria vuoronperään tarpeelleen, karkasikin eilen omille teilleen. En edes huomannut mistä välistä luikahti.
Aloitin heti jäljityksen, mutta paljon ei jälkiä jäänyt, kuitenkin kääntyivät metsään. Autoilua ja äänien kuuntelua sekä jäljitystä metsässä useita tunteja. Pimeän tullen ajo siirtyi niin liki, että kuului pihaan. Mutta se ei paljon auttanut, samoilin ajon eteen ja perään, enkä päässyt lähellekkään. Ekaa kertaa taisi olla Zetka pimeässä ajamassa, haukkukin oli erilaista, kuin pitkää yhtäjaksoista ääntä.
Kahdeksan ja puolituntia oli reissussa, pakkanen oli onneksi siedettävää, itellä ainakin hiki, sellaiset 10- 13 astetta. Hanki oli karmeeta, mutta siltikään ei pahempia vaurioita tullut. Ne kolme kynsivallia, jotka ei ehtineetkään kunnolla parantua, vuotivat verta, mutta pesun jälkeen eivät enää. Muutenkin koira nukkui rauhallisen yön.
Lalli sitä vastoin piti hereillä kun sen hengitys muuttui niin hiljaiseksi, että piti käydä useasti koskemassa kylkeen, vieläkö hengittää. pärskähteli ja vaihtoi asentoa, mutta selvästi parempi ja vatsanpeitteetkin oli vähän löystyneet.
Hiljaisuus on laskeutunut Tossuun, vieraat ovat lähteneet ja koirapojat alkoivat heti nukkumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff