lauantai 27. lokakuuta 2012

Loman loppuja

2 kommenttia:
 
Loitsu käväsi katsastamassa oisko uuden lumen myötä ajot parantuneet, no, ei olleet. Jänis löytyi vanhoilta (2008 Lalli) paikoilta, tosin ensin tuli Loitsulle työvahinko, haukku alkoi vanhalle jäljelle, lopahti kun huomasi erheen, palasi syönnille josta vartin ajo ja palasi takas. Vein koiran pois. Kotona päästin pojat kotimetsään, odottelin hakua hyvinkin puolituntia ja käväsin kotona syömässä ja keitin kahvitkin ja pojat tuuskasivat vielä tunnin yhtä ja samaa metsäojien väliä, että arvalin niiden jo kaivuutöihin alkaneet. Sieltä lähti viimein ajo, kävin tarkistamassa että jänistä ajoivat. Tunteroisen lenkkiä heitti, sitten näin kun Loitsu ajoi jälkiä väärään suuntaan . Siihen pantiin piste. Kymmenisen kilsaa ja pikku tunteroinen.

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Kuulosti niin tutulta tuo vartin ajo ja takaisin paluu. Millalla siitä meinasi tulla ongelma mutta loppui siihen kun ensimmäisen pupun sain nurin viime syksynä. Nyt on selvitellyt hukkia jo ihan itsenäisesti.

  - Juhana

  VastaaPoista
 2. Heip, pitkästä aikaa. Kiva kuulla Millan päässeen seuraavalle tasolle. Loitsun ylös nostot ovat tosi helppoja, osaa hakea sekä kylmä- että yöjäljet vaivatta, hakuetäisyys 200- 400m ja se on riittänyt yleensä. Lallin kanssa harjoitellut hukkia useaan kertaan. Olisin tietysti voinut ampua sille jäniksen, mutta lyhyille ajoille en ole koskaan niin tehnyt. Pitänee kokeilla jos tälle toimisi, Lalli kun ei välitä kuolleesta ajettavasta ;=)
  Pitkiä ajoja- lyhyitä hakuja P.

  VastaaPoista

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff