sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Saldo

Ei kommentteja:
 
La: Loitsu haeskeli laiskasti. maasto on pitkää ruohikkoa eikä oikein kiinnostanut vaan 40 min. kohdalla alkoi ruohoa pureskelemaan. Sieppasin repun ja huusin että lähdetään pois, silloin kuusen alta pomppasi se vaalean ruskea ja hyppäsi ison ojan yli metsään. Loitsu kun tuli paikalle, molskaus vain kuului ja hurja takaa-ajo jatkuvalla huudolla. Ajo vei metsäautotietä isommalle tielle, josta tuli hirviporukkaa samoille paikoin. Koira kiinni kun palasi jälkiään. Kotiin.
Lalli mukaan lenkille kotimetsään. 15m kulkutiestä Loitsu nosti rusakon, panin Lallin mukaan ja alkoi ääntä syntymään. Loitsu kun teki hukan ja palasi lähdölle, otin koiran ja panin kototarhaan. Loitsu piti hirveää älämälöötä ja siirsin sen sisälle. Metsästä kuului harvaa haukkua, joka liikkui kankaalta toiselle. Piti tunteroinen odotella kunnes rusakko uskaltautui pihan ohittavalle tielle. Siinä iltapäivän ajossa Lalli oli vain 6min jäljessä mutta antoi niin harvaan haukkua, että otin kiinni. Kotona huomasin, että varoi takasta, mutta kyllä se hidas ajuri on muutenkin.
Su: Loitsu harjoittelemaan maastoon, jossa liikkuu hirviä. puolisen tuntia teki 150- 200m pistoja minusta palaten muutaman minuutin välein. Sitten ei tullut vaan jatkoi etenemistä, sieltä nousi, liikkeistä päätellen jänis ja ääntä tuli vuolaasti. Sepä houkutteli paikalle koiran tai kaksi ja ajo sekaantui. Tulimme pois ja taas mutka kotimetsään, eri suunnasta nyt ja taas nousi. Aika suoraviivainen lenkki ja lähtöpäähän hukka. Kävin hakemassa Lallin hukkapaikalle. Loitsu seelas edestakas, mutta L jäi hakemaan ja aika pian selvitti meno suunnan. Sunnuntain rattopojat veti hirveää mölöä aina pätkän ja sitten haeskelivat, välillä haukku kuului eri puoliltakin joten pöljäilyä ainakin toinen harrasti.
Siinäpä se viikoloppu vierähti. Kivat kelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff